Karakter:

Ovo je znak Suncevog pada i mnoge njegove osobine ovde se gube. Uocljiv je nedostatak volje, ambicija kao i vecih intelektualnih stremljenja. Zbog uticaja Venere naglasena je sklonost ka umetnosti i osecaj za lepo pa su mnogi muzicari i pesnici rodeni u znaku Vage. Emocije i potreba za lepim okruzenjem su cesto na prvom mestu.

Smisao za ravnotezu i pomirljiv karatkter cini ove osobe odlicnim socijalnim radnicima. Urodeni dar za diplomatiju ukoliko je potpomognut dobrim aspektima Jupitera i Merkura daje promisljene i mudre politicare. Vage su najcesce lepe i sarmantne osobe i to je njihovo najjace oruzje ma kojim poslom se bavile. Problem predstavlja neodlucnost, pogotovo kad je u pitanju emotivni zivot. Izgled je ono sto je presudno - kod izbora partnera, radnog mesta ili jela.

Forma uvek ima prioritet nad sadrzinom jer Vage su egzibicionisti, pozeri i cesto robovi spoljasnosti nesposobni da sagledaju dublje vrednosti, bilo da je u pitanju osoba, posao ili ideja. Iako su emocije uvek prisutne tu nema dubokih osecaja i objekat ljubavi lako biva zamenjen drugim osim u slucaju kada je u natalnoj karti naglasen neki vodeni znak.

Posao: Preporucuju se sva zanimanja vezana za modu, muziku, fotografiju i umetnost uopste; rad u socijalnim ustanovama, politicki angazman, posrednistvo.

Osetljive tacke: urinarni trakt, polni organi, bubrezi, infekcije, neotporna sluzokoza.

Ljubav:

Muskarci Vage su zaljubljeni u sve sto je lepo, lako i neopterecujuce. Mogu biti vrlo uporni dok Vas ne osvoje ali za vreme tog rituala, kao i pre i posle njega njima jos uvek nije sasvim jasno sta hoce i da li ste Vi pravi izbor. Morate biti uvek u trendu. Vazna je poza i utisak koji zajedno ostavljate na okolinu. Od njih se tesko izvlace dublja osecanja jer su narcisoidni i svet obicno posmatraju kroz ogledalo. U seksu su uglavnom skoncentrisani na sebe pri cemu cesto izvode scene iz filmova i uzivaju u predstavi.Neodlucni su i ako ste bas resili da Vam on kaze "DA" zaprosite Vi njega.

Zena Vaga pleni sarmom, cesto je veoma lepa i u svakom slucaju puna stila. Ispod ovakve spoljasnosti krije se osoba koja voli uziva u zivotu i svim drustvenim aktivnostima ali je njena sposobnost da se potpuno prepusti jednoj osobi neizvesna. Ako se uz Vas oseca kao Boginja - i ako i drugi to primecuju "zivecete srecno i zadovoljno do kraja zivota". Ona Vas ne opterecuje suvisnim pitanjima, ne koci i ne sputava jer joj je to dragoceno vreme potrebno za samu sebe. Materijalno nije presudno ali ona toliko trosi da je naprosto neumesno da njen izabranik bude bez dovoljno novca.

Neverni su i to posmatraju kao osvezavajucu promenu. Ostavice Vas ako ih opterecujete svakodnevnim problemima i ako im oduzmete iluziju da je zivot bajka.

Odgovarju im Ovnovi, Lavovi, Vodolije i naravno Bikovi iako je cesta strasna veza sa Skorpijama ili Ribama.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
7
Ljuto
1
Tužno
3
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Astrološki dogadjaji 04.09.2015.

Astrološki dogadjaji 04.09.2015.

Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i ...
Ribe erotski horoskop

Ribe erotski horoskop

Žena: ženstvena, senzualna, intuitivna i romantična. Na koketan način ističe ženske čari i ...
Vodolija poslovni horoskop

Vodolija poslovni horoskop

Pocetkom godine mozete da prihvatite dobru priliku i da se dodatno angazujete u nekim ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 9°c

Roleri

Bicikl