Vodolija godišnji horoskop 2012

Evo konačno i srećne godine, za vas Vodolije, zbog vrlo povoljnog i blagonaklonog položaja Jupitera u Blizancima, u vašem polju ljubavi, sreće, kreativnog izražavanja i društvenog života,  doduše ovo se  odnosi na period od juna 2012., pa sve do sledećeg juna 2013. kada će vam Jupiter slati vrlo pozitivno zračenje, uneti vedrinu i optimizam, vama itekako potrebne. Dok se ne vratite u staru formu, iskoristite da januar i februar posvetite sebi u smislu preispitivanja, analize onog što želite i možete. U prvoj polovini godine,  Mars u Devici će vam povremeno unositi napetost,  jer prolazi kroz vaše polje preobražaja i unutrašnjeg rada na sebi. Šetajte, čitajte, radite sve sto vam prija i nikako se ne iscrpljujte preko mere, kako vi to često umete. Jupiter će odigrati ulogu vašeg anđela na ramenu, koji će vam šaputati šta je najbolje za vas. U tome će mu pomoći Mars u Devici,  i Pluton u Jarcu,  jer će zahtevati reprogramiranje vaše podsvesti, transformaciju, odnosno usavršavanje vaših osnovnih ideja i motiva i samim tim regeneraciju vašeg života.  Zaista ćete biti u prilici da ojačate duhovno i da vam se vrati vera u sebe, što je zadatak Jupitera, vašeg anđela čuvara za ovu godinu. Plutonov zadatak je, zapravo, da bol i rane iz prošlosti isceli kako ih vi ne biste uvek iznova proživljavali. Ako shvatite ko ste i šta stvarno želite, Plutonov i Jupiterov aspekt će vam prijati i silno ojačati. Prva polovina godine je na neki način, godina strpljenja i iščekivanja za vas, što i nije vaša jača strana. Vi volite ako može sve  i ODMAH!

 

Što se emotivnog života tiče, uvek ste spremni na zavođenje i ljubav. Kada vas neko očara, sve poslove stavljate u drugi plan i pletete svoju mrežu oko osobe koja je pokazala dovoljno inicijative da vam otvoreno prizna svoju naklonost.  Sigurni budite, da ako do sada niste sreli srodnu dušu, prolazak Venere kroz Blizance, u periodu april-avgust, kao i Jupitera u Blizancima, sve do juna 2013.  će vam omogućiti da se to dogodi i da tu ljubav  i ostvarite. Blizanci su poznati kao stratezi, ali i kao ljudi koji svoje zamisli uspešno provode u dela, te će vam Jupiter iz Blizanaca pomoći da ostvarite ono što zamislite. Odlučnost da se izborite za bolji status zahvaljujući inteligenciji i brzini, vaša je prepoznatljiva osobina i vi znate da je iskoristite na pravi način. Jupiter, kao i Saturn iz Vage će učiniti da  pokažete  veliku odlučnost da započeto privedete kraju, a uz to ćete biti puni svežih ideja… Kad niste u skladu sa sobom, postajete preterano kritični i licemerni, pa drugi mogu dobiti pogrešnu sliku o vama i potceniti vaše kvalitete. Još nešto tipično za vas… Zbog nestrpljivosti, i iz straha da ne pogrešite, radije odustajete od neke akcije i tako propuštate priliku i time onemogućavate neki svoj uspeh…

 

Vodolije, glavu gore! Trgnite se iz nezadovoljstva i pesimizma u koje ste upale poslednjih meseci prošle godine. Ovo je vreme dobrih prilika koje ne bi trebalo da propustite, na mnogim planovima. Vreme čestih izlazaka, ljubavnih sastanaka,  vreme novih pozitivnih ideja, ali koje treba da sprovedete u delo, da ne budu samo puka mašta. Jupiter je od juna na vašoj strani… Komunikativnost i promišljenost će  vam u tome uveliko pomoći.


Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
2
Srećno
5
Bolje
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Blizanci erotski horoskop

Blizanci erotski horoskop

Žena: zavodljiva, šarmantna, čaroban sagovornik. Slobodnog duha, ne voli da je partner ...
Bik poslovni horoskop

Bik poslovni horoskop

Delujete vrlo snalazljivo u odnosu na promene ili nove dogadjaje koji Vas prate na ...
DELL
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Cigarete/Žvake
  • Novine
  • Feniranje
  • Ne bih potrošila poslednje pare, čuvala bih
  • Kozmetiku

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 15°c

Roleri

Bicikl