Postovala: Ona portal
13
May
2011

Istinita priča - prosidba na malo drugačiji način

Pregledano: 1343 puta

ideja

Kažu da ljubav nije čudo, ali da čini čuda. Za sve neverne Tome, evo primera kako se jedan Amerikanac dosetio da zaprosi svoju devojku na krajnje originalan način.

 

Naime, Majk i Evelin su počeli da se zabavljaju još u osnovnoj školi, išli su zajedno u srednju školu, završili različite fakultete ostavši zajedno i prebrodivši sve krize i turbulencije koje veza na daljinu nosi sa sobom, i na kraju se ponovo našli na istom mestu. Sedam godina je iza njih. Jednog letnjeg prepodneva, na Evelinin rođendan, Majk odlazi na uobičajeni jutrarnji džoging, na Evelinino veliko nezadovoljstvo naravno. Ali Majk je imao neobičan plan.

 

U 6 sati ujutru Majk odlazi do velike travnate površine koju je odmerio dan pre, uključuje svoj Garmin Forerunner sportski sat u koji je zaljubljen (pored svoje devojke) i kreće da trči po livadi napred, nazad, zastane da ostavi flašicu sa vodom, trči do flašice, prelazi ulicu, vraća se i tako nekih dva kilometra u totalu. Da ga je neko sa strane posmatrao, ovo bi mu izgledalo kao haotično kretanje atoma poznato sa časova fizike. Majk se vraća sa trčanja, priključuje svoj sat na računar i upload-uje podatke na Garmin Connect stranicu (http://connect.garmin.com/). Inače, Garmin Forerunner je sportski sat koji prati otkucaje srca, koliko brzo i kojim inenzitetom se trenira,  a zahvaljujući GPS modulu, prati i gde ste trenirali tako što snima vašu poziciju na svakih par sekundi. I, budući da su ga u toku treninga pratili sateliti i da su sve tačke njegovog kretanja povezane linijama na mapi, na ekranu se pojavlo crvenim slovima: WILL YOU MARRY ME?

 

Sledeći izazov bio je kako učiniti Evelin da sedne za računar, a ne odati u čemu je stvar. „Hej, Ev, ovaj, danas sam išao na trčanje, hajde molim te pogledaj koliko sam prešao” rekao joj je dok je izuvao patike, a kad je zbunjeno ugledala mapu on je kleknuo i zaprosio je. Trebalo joj je par sekundi da se sabere. Kasnije je priznala da joj nije bilo baš najjasnije šta je pisalo na ekranu i da je mislila da joj je doneo kamenčić, ali pretpostavljate koji je bio njen odgovor.


Čudo je ljubav. Čudo je i tehnologija. Sa malo mašte i puno dobre volje, Majk je uspeo da samo uz pomoć jednog gedžeta i računara zaprosi i ostavi bez daha devojku koju voli. Svaka čast Majk!

 

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Lav poslovni horoskop

Lav poslovni horoskop

Postoje dobre prilike na koje treba brzo reagovati, te vec pocetkom godine ...
Ljubomora će u Velikoj Britaniji biti kažnjiva zakonom!?

Ljubomora će u Velikoj Britaniji biti kažnjiva zakonom!?

Određivanje koju košulju će suprug nositi, s kojim prijateljima žena neće moći da se druži ili preterano ...
SAMSUNG
723,oo
prava cena : 867.6,oo
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 9°c

Bicikl

Roleri