02
Apr
2014

A kakvi ste vi za volanom: Lav sumanuto juriša, Bik je raspevan, a Ovan i Škorpija gube živce

Pregledano: 2161 puta

Vagama će za volanom svašta odvući pažnju, Rakovi će trubiti lošim vozačima, Bliznaci i Lavovi skloni su adrenalinskoj vožnji, a kroz crveno idu Ovan i Škorpija.

Ovnovi vole adrenalin: Iako su pripadnici ovog znaka obično dobri i sposobni vozači, u vožnji su skloni nepromišljenim i preodvažnim reakcijama. Za njih je tipično ubrzavanje na raskrsnicama, kao i prolazak kroz žuto svetlo. U gužvama su živčani i psuju, pa i kad su dobro raspoloženi i nigde im se ne žuri. Drugi vozači ih jednostavno živciraju iz navike. Vole upadljive i nove automobile u kojima se ističu, a ne bi imali ništa protiv kabrioleta.

Bik voli da uživa dok vozi: Pripadnike ovog znaka najčešće ćete videti kako za volanom pevuše svoju omiljenu pesmu i mrdaju glavom u ritmu muzike. Nisu ljubitelji prebrze vožnje i moglo bi se reći da su savesni vozači. Poštuju saobraćajna pravila više od ijednog drugog znaka. Njihov omiljen automobil je onaj koji deluje impresivno i novo, a poznat je po svojoj sigurnosti.

Blizanci vole da uporedo sa vožnjom i jedu, piju, telefoniraju: Pripadnici ovog znaka su spretni vozači koje ćete najlakše uočiti po telefonu u ruci. Kako su i u životu pristalice toga da rade više stvari istovremeno, tako i u vožnji, pa im ne predstavlja problem da jedu, piju kafu, šminkaju se ilii telefoniraju za volanom. Bolji su suvozači nego vozači jer iznenađuju druge svojim reakcijama, pa im drugi često trube u vožnji. Vole moderne i praktične automobile u veselim bojama. 

Rak voli duga putovanja: Rakovi su pomalo nervozni vozači koji će često psovati sebi u bradu, ali i trubiti zbog tuđih postupaka, te uporno buljiti u vozača kojii mu je oduzeo prednost. Ipak, savesni su vozači i najčešće poštuju saobraćajne propise, a omiljeni su im udobni automobili. U njih će staviti razne ukrase, a obožavaju duga putovanja u probranom društvu.

Lavovi ne miču nogu s gasa: Ovaj vatreni znak odličan je vozač i ljubitelj brzine kojemu se noga često "omakne" na gasu. U vožnji je dosta tašt i često se u svojoj glavi utrkuje s drugim vozačima. U vožnji, kao i u životu, voli da privlači pažnju, a to čine posebnim tablicama, nalepnicama i natpisima na automobilu. Omiljeno vozilo Lavova je veliko i skupo. 

Device su dobri vozači: Pripadnici ovog znaka često su dobri vozači, ali jako kritični prema svim drugim učesnicima u saobraćaju, od pešaka do drugih vozača. U vožnji pažljivo usporavaju brzinu da ne bi oštetili auto na ležećim policajcima, a i redovno će proveravati nivo ulja. Vole velike i udobne automobila, a onaj iz njihovih snova je džip.

Vage ne vode dovoljno računa o tome šta se dešava na putu: Iako su spretni vozači, pripadnicima ovog znaka sitne i veće saobraćajne nezgode nisu nepoznanica. Obično ih sami uzrokuju jer ne obraćaju dovoljno pažnje na ono što se događa oko njih. Takođe, skloni su i glasnoj muzici, te telefoniranju za vreme vožnje. Nije im toliko bitno koje je vrste automobil, ali im je važno da ima odličnu opremu. 

Škorpije su temperamentni vozači: Pripadnici ovog znaka su temperamentni vozači koji lako gube živce. Vole brzu vožnju, a saobraćaj ponekad doživljavaju kao igricu te predviđaju u koju će se traku prebaciti drugi vozači ili za koliko će se sekundi upaliti zeleno svetlo. Vole brze automobile s "nabudženim" motorima, kao i noćnu vožnju.

Za Strelca je vožnja sport: Strelci su poznati po svojim dobrim veštinama parkiranja, a vožnju doživljavaju kao sport. Zbog toga im kazne za prekoračenje brzine nisu nepoznanica, a u svoje sposobnosti ponekad i previše veruju. Omiljeni automobili su im sportske verzije svih renomiranih vozila.

Jarac mrzi nekulturu u vožnji: Pouzdan i efikasn vozači, Jarac će radije voziti ispod dopuštenog ograničenja brzine nego iznad. Paziće na optimalnu potrošnju goriva te se pridržavati nepisanih pravila o vozačkoj kulturi, a uvrediće se ako im se ne zahvali vozač kog su propustili ili ako drugi ne upale migavac za skretanje. Idealan automobil za njih je moderan model poznat po sigurnosti i obično u tamnim nijansama.

Vodolije najviše uznemiruje policija: Pripadnici ovog znaka su prirodni vozači, koji se vožnjom ne opterećuju previše već im automobil služi kako bi došli do svog cilja. Poprilično se dobro snalaze u nepoznatim ulicama, a zabavlja ih posmatranje drugih vozača. Najviše ih uznemiruje prizor saobraćajnog policajca, jer je uveren kako su nepošteni i kako su se urotili protiv njega. Voli klasične automobile, pa i oldtajmere.

Ribe gube živce zbog kvarova: Pripadnici ovog znaka poprilično su smireni i stabilni vozači, kojima je pozicija za volanom idealna za razmišljanje. Vole vožnju, a u saobraćaju su vrlo korektni i rado će pomoći drugim vozačima. Nisu posebno spretni u parkiranju, a ono što ih najviše može izbaciti iz takta su česti kvarovi. Vole manje i moderne automobile, a uložiće i u lepe presvlake za sedišta.

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Top 6 najslađih životinja na svetu

Top 6 najslađih životinja na svetu

6. Morske vidre: nisu samo neodoljivo simpatične. One su i veoma pametne ...
Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku?

Kako osvojiti muškarca prema horoskopskom znaku?

Ovan Ovan je muškarac koji mora da se oseća posebno i jedino, želi da bude centar sveta ...
Sedam neobičnih zanimanja sa dobrom platom!

Sedam neobičnih zanimanja sa dobrom platom!

1.Testiranje dezodoransa Osoba koja proverava da li dezodorans deluje za ...
KINA
7080,oo
prava cena : 8496,oo
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Nijednu, vjerujem u zdravu prehranu
  • Samo jednu i shvatila sam da to nije za mene
  • Manje od 5
  • 5-10 otprilike
  • Bilo ih je toliko da ne znam ni broj

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 1°c

Roleri

Bicikl