Postovala: OnaPortal
14
Jul
2012

Koje je boje nedelja?

Pregledano: 4081 puta

Svaki dan ima svoju boju, kao i odrednicu šta valja i trebalo bi uraditi tog dana

Ponedeljak je u znaku Meseca i označen je ljubičastom bojom. Pogodna je za rešavanje porodičnih pitanja, lečenje steriliteta. Omogućava promene, ali su odluke bazirane na osećanjima. Idealan je za uspostavljanje skladnih međuljudskih odnosa i prevazilaženje nesporazuma. Ako želite da nekome pružite ruku pomirenja, izaberite ovaj dan. Pogodan je i za razgovore sa decom i planiranje potomstva, ali izbegnite novčane transakcije, naročito pozajmice, jer novac otiče bespovratno.

Utorkom vladaju Mars i crvena boja, odličan je za sport i pokretanje novih aktivnosti. Naglašeni su preduzimljivost , ambicioznost, ali se javljaju napetost, brzopletost i nestrpljivost. Dan je pogodan za sve aktivnosti koje podrazumevaju profesionelno dokazivanje i borbu. Upornost donosi rezultate. Idealan dan za početak dijete, jer organizam brzo sagoreva energiju. Fizička kondicija raste, vrem je i za rekreaciju.

Sreda je pod uticajem Merkura i narandžaste boje, treba da je iskoristite za poslovne događaje, putovanja i početak učenja. Dan je pogodan za komunikaciju. Prepisku, mentalne aktivnosti, ugovaranje poslova i planiranje. Uspeh u oblasti medija, marketinga i trgovine. Društveni odnosi su neposredni, jednostavno i lako se uspostavljaju kontakti, saradnja i sklapanje prijateljstava.

Četvrtak je dan Jupitera i plave boje koji pogoduju napretku u poslu i sticanju novca. Moguće je ostvariti veliku zaradu, ugovoriti unosne poslove, ali postići i uspeh u oblasti prava i izdavaštva. Dan je pogodan za berzanska ulaganja, velike novčane transakcije, kredite, saradnju sa inostranstvom i pokretanje parnica.  Mogući su iznenadni dobici od igara na sreću. Četvrtkom bi trebalo da smanjite kalorije, jer organizam taloži i skuplja energiju.

Petak je dan za ljubav, jer je dan Venere i zelene boje. Tada počnite ljubavnu vezu ili se pomirite sa voljenom osobom. Emocije su naglašene, kao i uživanje u lepoti i umetnosti. Pogodan dan za kreativni rad, dela, ali i za početak nove emotivne veze. To je i Venerin dan za planiranje braka. Pogodan je za posetu salona lepote, kupovinu odeće, kozemtike i umetničkih predmeta. Odličan je za izlaske, društvene skupove, posetu restoranu i druženje sa ženama.

Subotu je izabrao odgovorni Saturn za svoj dan i crnu boju. Dugoročne životne planove i odluke optimalno je donositi tog dana. Tada je mudrost maksimalno izražena. Možete uspešno da realizujete kupovinu nekretnina, stana, kuće ili zemlje. Ugovori sklopljeni tog dana dugotrajni su i stabilni. Povoljno je i planirati školovanje i birati buduće zanimanje. Dan je i za posetu i za brigu o starijim i hendikepiranim osobama. Nije povoljan za venčanje i veridbe.

Nedelja je utoćište, jer je u znaku moćnog Sunca i žute je boje. Energija i vitalnost rastu, pogodan je za revitalizaciju životne snage, uspostavljanje energetskog balansa, aktivnost i boravak u prirodi. Savršen dan za veridbe i venčanja, jer snaga Sunca obećava dugotrajnost. Takođe, nedeljom bi trebalo da kontaktirate sa uticajnim i moćnim osobama, pružiće vam podršku. 

OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Znate li koji je najviši vodopad na svetu?

Znate li koji je najviši vodopad na svetu?

“Salto Angel” (Angel vodopad) je najviši vodopad na svetu. Nalazi se u Venecueli i ...
Neobične činjenice

Neobične činjenice

-Nijedan papir ne može da se presavije 9 puta? - Da li ste znali da jedini kralj u kartama ...
Dizni princeze u stvarnom životu

Dizni princeze u stvarnom životu

Za sve ljubitelje Diznijevih crtanih filmova i bajkovitih likova, talentovani, mladi umetnikJirka Vinse ...
XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 11°c

Bicikl

Roleri