Postovala: OnaPortal
14
Jul
2012

Koje je boje nedelja?

Pregledano: 3842 puta

Svaki dan ima svoju boju, kao i odrednicu šta valja i trebalo bi uraditi tog dana

Ponedeljak je u znaku Meseca i označen je ljubičastom bojom. Pogodna je za rešavanje porodičnih pitanja, lečenje steriliteta. Omogućava promene, ali su odluke bazirane na osećanjima. Idealan je za uspostavljanje skladnih međuljudskih odnosa i prevazilaženje nesporazuma. Ako želite da nekome pružite ruku pomirenja, izaberite ovaj dan. Pogodan je i za razgovore sa decom i planiranje potomstva, ali izbegnite novčane transakcije, naročito pozajmice, jer novac otiče bespovratno.

Utorkom vladaju Mars i crvena boja, odličan je za sport i pokretanje novih aktivnosti. Naglašeni su preduzimljivost , ambicioznost, ali se javljaju napetost, brzopletost i nestrpljivost. Dan je pogodan za sve aktivnosti koje podrazumevaju profesionelno dokazivanje i borbu. Upornost donosi rezultate. Idealan dan za početak dijete, jer organizam brzo sagoreva energiju. Fizička kondicija raste, vrem je i za rekreaciju.

Sreda je pod uticajem Merkura i narandžaste boje, treba da je iskoristite za poslovne događaje, putovanja i početak učenja. Dan je pogodan za komunikaciju. Prepisku, mentalne aktivnosti, ugovaranje poslova i planiranje. Uspeh u oblasti medija, marketinga i trgovine. Društveni odnosi su neposredni, jednostavno i lako se uspostavljaju kontakti, saradnja i sklapanje prijateljstava.

Četvrtak je dan Jupitera i plave boje koji pogoduju napretku u poslu i sticanju novca. Moguće je ostvariti veliku zaradu, ugovoriti unosne poslove, ali postići i uspeh u oblasti prava i izdavaštva. Dan je pogodan za berzanska ulaganja, velike novčane transakcije, kredite, saradnju sa inostranstvom i pokretanje parnica.  Mogući su iznenadni dobici od igara na sreću. Četvrtkom bi trebalo da smanjite kalorije, jer organizam taloži i skuplja energiju.

Petak je dan za ljubav, jer je dan Venere i zelene boje. Tada počnite ljubavnu vezu ili se pomirite sa voljenom osobom. Emocije su naglašene, kao i uživanje u lepoti i umetnosti. Pogodan dan za kreativni rad, dela, ali i za početak nove emotivne veze. To je i Venerin dan za planiranje braka. Pogodan je za posetu salona lepote, kupovinu odeće, kozemtike i umetničkih predmeta. Odličan je za izlaske, društvene skupove, posetu restoranu i druženje sa ženama.

Subotu je izabrao odgovorni Saturn za svoj dan i crnu boju. Dugoročne životne planove i odluke optimalno je donositi tog dana. Tada je mudrost maksimalno izražena. Možete uspešno da realizujete kupovinu nekretnina, stana, kuće ili zemlje. Ugovori sklopljeni tog dana dugotrajni su i stabilni. Povoljno je i planirati školovanje i birati buduće zanimanje. Dan je i za posetu i za brigu o starijim i hendikepiranim osobama. Nije povoljan za venčanje i veridbe.

Nedelja je utoćište, jer je u znaku moćnog Sunca i žute je boje. Energija i vitalnost rastu, pogodan je za revitalizaciju životne snage, uspostavljanje energetskog balansa, aktivnost i boravak u prirodi. Savršen dan za veridbe i venčanja, jer snaga Sunca obećava dugotrajnost. Takođe, nedeljom bi trebalo da kontaktirate sa uticajnim i moćnim osobama, pružiće vam podršku. 

OnaPortal

Pravi ženski portal. Ljubav, Moda, Lepota, Sex, Kuhinja, Saveti, Poznati.
Prate: 1
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Simpatične skulpture od karmina!

Simpatične skulpture od karmina!

Skulpture od drveta, kamena, mermera, pa čak i leda nisu ništa neuobičajeno, ali kada se neko ...
Ilustracije kroz istoriju

Ilustracije kroz istoriju

Zlatno doba ilustracije bilo je u Americi 1880.godine. To je bilo vreme novina, časopisa ...
Top pet najbizarnijih stvari ikada otkrivenih u svemiru!

Top pet najbizarnijih stvari ikada otkrivenih u svemiru!

5. „Božji bar ruma”: Ako nešto može da probudi interesovanje javnosti, onda je to ...
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Kozmetika
  • Knjiga
  • Keš
  • Bilo šta
  • Cveće

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 7°c
min 5°c

Roleri

Bicikl