14
Nov
2013

Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu!

Pregledano: 4328 puta

Verovali ili ne, ali nijanse odeće koje žena ili muškarac najčešće nosi, farba kojom kreči stan ili boja automobila mogu da vam otkriju veoma mnogo o seksualnom životu te osobe...

Ukoliko vas kopka kakav će vaš novi dečko biti u krevetu, koliko mu je jaka seksualna želja ili koliko često doživljava orgazam, pitajte ga koja mu je omiljena boja. Isto važi i za žene - boje određuju naše seksualne sklonosti. Ako ništa, bar ćete se zabaviti čitajući tekst :) A, ko zna, možda i ima istine! 


Crvena: Crvena simbolizuje strast, pa zato osobe koji vole ovu boju znaju da uživaju u seksu i fizičkom kontaktu. Sklonije su agresivnijem nastupu prema suprotnom polu, a ako se spoje dve osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentisati i isprobavati nove stvari. 

Žuta: Ako volite žutu, to znači da obično dobro kontrolišete svoj seksualni nagon i u krevetu prepuštate dominantnu ulogu partneru. Nikada ne odbijate tuđu inicijativu, ali retko ćete nametnuti sopstvene želje. Najvažnije vam je da vama draga osoba bude zadovoljna. 

Zelena : Oni kojima je omiljena boja zelena su nežni i osetljivi kada je reč o seksu. Žena koja voli ovu boju će voditi ljubav celog života kao da joj je prvi put, a muškarac će biti saosećajan i spreman da ispuni želje svoje partnerke. Oboje su verni jednoj osobi i ne mogu zamisliti seksualnu avanturu sa nekim drugim. 

Plava : Ljubitelji plave seks doživljavaju kao umetnosti i njihov pristup je elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanista, pažljivo istražuje telo žene i osluškuje njene potrebe. Žena uživa u predigri podjednako kao i u ljubavnom činu, darežljiva je i nežna. 

   plavi donji ves

Ljubičasta: Ako ste obožavatelj ljubičaste, seks vam se može učiniti kao gubljenje vremena. Žene koje vole ovu boju više brinu o tome da li će im se pokvariti frizura, nego da li će priuštiti zadovoljstvo partneru i sebi. Muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi i nemaju sluha za tuđe želje. 

Siva: Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koji biraju sivu boju. Često im je potrebno mnogo vremena da donesu odluku i teško im je da se obavežu. Seks im ne predstavlja uzbuđenje već samo način da zadovolje potrebe. Loše se slažu sa drugim bojama. 

Roze: Ružičasta je boja osoba koje vole da flertuju i sklone su prevari. Žene koje vole roze ponekad obećavaju više nego što planiraju da pruže, u odnosu sa partnerom su nezrele i vole da zadirkuju. Muškarci koji vole roze nijanse skloni su čestom menjanju partnera i rado bi ušli u avanturu s nepoznatom ženom. 

   

Narandžasta: Ljubavnici kojima je omiljena narandžasta uživaju u seksualnim fantazijama. U krevetu će šaputati i podsticati partnerovu maštu. Predigra i nežni dodiri nakon seksa su im važni kao i sam čin. U slučaju da nisu zadovoljni odnosom sa osobom suprotnog pola, teško će to priznati sebi. Nije im problem da odglume orgazam


Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako protumačiti njegovu gestikulaciju?

Kako protumačiti njegovu gestikulaciju?

I muškarci diraju kosu, nameštaju okovratnik ili kravatu ili se igraju sa dugmićima na košulji. ...
Umrla na sopstvenoj sahrani ?!?

Umrla na sopstvenoj sahrani ?!?

Ruskinja, Fadžili Mukhamecijanova(49), probudila se u toku sopstvene sahrane, od ...
15 najlepših glumaca svih vremena (2.deo)

15 najlepših glumaca svih vremena (2.deo)

Prethodni deo ovog teksta pogledajte ...
PANASONIC
12118,oo
prava cena : 14541.6,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 1°c

Bicikl

Roleri