14
Nov
2013

Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu!

Pregledano: 4183 puta

Verovali ili ne, ali nijanse odeće koje žena ili muškarac najčešće nosi, farba kojom kreči stan ili boja automobila mogu da vam otkriju veoma mnogo o seksualnom životu te osobe...

Ukoliko vas kopka kakav će vaš novi dečko biti u krevetu, koliko mu je jaka seksualna želja ili koliko često doživljava orgazam, pitajte ga koja mu je omiljena boja. Isto važi i za žene - boje određuju naše seksualne sklonosti. Ako ništa, bar ćete se zabaviti čitajući tekst :) A, ko zna, možda i ima istine! 


Crvena: Crvena simbolizuje strast, pa zato osobe koji vole ovu boju znaju da uživaju u seksu i fizičkom kontaktu. Sklonije su agresivnijem nastupu prema suprotnom polu, a ako se spoje dve osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentisati i isprobavati nove stvari. 

Žuta: Ako volite žutu, to znači da obično dobro kontrolišete svoj seksualni nagon i u krevetu prepuštate dominantnu ulogu partneru. Nikada ne odbijate tuđu inicijativu, ali retko ćete nametnuti sopstvene želje. Najvažnije vam je da vama draga osoba bude zadovoljna. 

Zelena : Oni kojima je omiljena boja zelena su nežni i osetljivi kada je reč o seksu. Žena koja voli ovu boju će voditi ljubav celog života kao da joj je prvi put, a muškarac će biti saosećajan i spreman da ispuni želje svoje partnerke. Oboje su verni jednoj osobi i ne mogu zamisliti seksualnu avanturu sa nekim drugim. 

Plava : Ljubitelji plave seks doživljavaju kao umetnosti i njihov pristup je elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanista, pažljivo istražuje telo žene i osluškuje njene potrebe. Žena uživa u predigri podjednako kao i u ljubavnom činu, darežljiva je i nežna. 

   plavi donji ves

Ljubičasta: Ako ste obožavatelj ljubičaste, seks vam se može učiniti kao gubljenje vremena. Žene koje vole ovu boju više brinu o tome da li će im se pokvariti frizura, nego da li će priuštiti zadovoljstvo partneru i sebi. Muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi i nemaju sluha za tuđe želje. 

Siva: Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koji biraju sivu boju. Često im je potrebno mnogo vremena da donesu odluku i teško im je da se obavežu. Seks im ne predstavlja uzbuđenje već samo način da zadovolje potrebe. Loše se slažu sa drugim bojama. 

Roze: Ružičasta je boja osoba koje vole da flertuju i sklone su prevari. Žene koje vole roze ponekad obećavaju više nego što planiraju da pruže, u odnosu sa partnerom su nezrele i vole da zadirkuju. Muškarci koji vole roze nijanse skloni su čestom menjanju partnera i rado bi ušli u avanturu s nepoznatom ženom. 

   

Narandžasta: Ljubavnici kojima je omiljena narandžasta uživaju u seksualnim fantazijama. U krevetu će šaputati i podsticati partnerovu maštu. Predigra i nežni dodiri nakon seksa su im važni kao i sam čin. U slučaju da nisu zadovoljni odnosom sa osobom suprotnog pola, teško će to priznati sebi. Nije im problem da odglume orgazam


Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
1
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Opal, dragulj među draguljima

Opal, dragulj među draguljima

Nije samo zlato cenjeno kao nakit. Srebro ukrašeno dragim kamenjem na ceni je ...
Sveštenik sa detelinom - Sveti Patrik

Sveštenik sa detelinom - Sveti Patrik

Volimo mi da pronalazimo neke veze sa Ircima, tačnije Keltima. Našli smo da smo rođaci, da imamo slično ...
Psihologija ukusa: Ljuto vole koketni i željni avantura, a slatko sujetni i šarmantni!

Psihologija ukusa: Ljuto vole koketni i željni avantura, a slatko sujetni i šarmantni!

Baš kao i omiljena boja, najdraži filmovi i muzika, žudnja za slanim čipsom, ljutim papričicama, nečim ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena narukvica, unikat, bizuterija
Cena : 200,oo
ANKETA
  • Nego šta!!!
  • I više od toga.
  • Nema boljih od mene.
  • Nisam zgodan al sam neophodan
  • Trebalo bi da se posvetim više sebi.... Jeb...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 14°c
min 1°c

Roleri

Bicikl