Postovala: Nataša Ilić
27
Nov
2012

Borba Kristine Riči sa viškom kilograma i anoreksijom

Pregledano: 9784 puta

Glumica je priznala koliko je patila zbog poremećaja ishrane i zadirkivanja

Filmska i pozorišna glumica Kristina Riči je uzor mnogim devojkama. Svojim obožavateljima poručuje da prirodno nema vitku liniju i da figuru održava isključivo uz pomoć niskokaloričnih dijeta i upornog vežbanja.

Kristina Riči je poznata po naglim oscilacijama u težini, do kojih je dolazilo zbog podvrgavanja brzim i oštrim dijetama. Na primer, uoči i za vreme snimanja filma "Black Snake Moan" 2005. i 2006. jela je samo jedan korn dog dnevno i pila sok od limete i višnje. kristina rici

Zvezda televizijske serije "PanAm", čija se radnja odvija u šezdesetim i bavi se stjuardesama, u nekoliko iskrenih intervjua je otkrila koliko je patila zbog poremećaja ishrane i šta sve čini da održi težinu pod kontrolom. Iako priznaje da holivudska industrija prisiljava glumice da budu vitke i lepe, ona se samoinicijativno trudi da bi imala što privlačniju spoljašnost.

U razgovoru za časopis "Marie Claire", svedočila je o svojim problemima sa težinom kad je bila mlađa. Od anoreksije je bolovala kad je imala 14 godina. Dugo je držala svoje stanje pod velom tajne, ali neko ju je otkrio i to podelio sa medijima.

Jedan korn dog ima samo 460 kalorija, bogat je masnoćama i siromašan vitaminima, pa je u tom filmu izgledala zaista ispijeno. Poslednjih godina se opredelila za zdrav način ishrane i više ne primenjuje rizične dijete, koje brzo daju rezultata, ali uz ozbiljan rizik po zdravlje.

Problemi sa samopouzdanjem

Posle bolnog iskustva sa anoreksijom, Kristina je zaključila da mora nešto da preduzme da bi podigla svoje samopoštovanje.

kristina rici u seriji- Mrzela sam osećaj nesigurnosti kada je reč o mom izgledu. To je najgori osećaj na svetu. Zato radim mnoge stvari preventivno da se ne bih osećala loše u sopstvenoj koži - objasnila je glumica.

Prevencija se sastoji od niskokalorične ishrane, u čemu je istrajnija od mnogih svojih koleginica.

- Dok neke koleginice odbijaju da odu na dijetu, ja sam stalno na dijeti - rekla je Ričijeva u intervjuu za magazin "Elle".

- Nastojim da jedem raznovrsno i uravnoteženo. Nekada sam volela testeninu, ali sam pre tri godine počela da jedem više povrća, voća i belančevina, a da izbegavam alkoholna pića - priča Kristina.

Pilates u tri poteza

Zdrava i umerena ishrana samo je deo prevencije, dok se drugi deo sastoji od raznih vežbi, što u zatvorenom, što na otvorenom. Kristina je otkrila da radi sklekove i čučnjeve, da diže tegove različitih težina. Takođe, hoda po pokretnoj traci uz oštar ugao od 45 stepeni i pešači uzbrdo. Ali, to nije sve.

- Uveče radim pilates, dok gledam televiziju. Osim kućnih vežbi, moja je učiteljica pilatesa je osmislila i vežbe koje mogu da radim i u svlačionici i u studiju, u pauzama snimanja scena - dodala je. Da bi izdržala stalnu dijetu i vežbanje, redovno se podseća da bez režima mršavljenja ne bi dobro izgledala u bikiniju.

 

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
1
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kako da izgubite 10kg mesečno

Kako da izgubite 10kg mesečno

Gubitak 10 kilograma znači da treba da potrošite 35.000 kalorija više nego što konzumirate. Brzi ...
Herbalife dijeta za mršavljenje

Herbalife dijeta za mršavljenje

Za sprovodjenje ove dijete biće vam potrebni proizvodi kompanije Herbalife.Proizvođač tvrdi da su njihovi ...
Trodnevna dijeta: Uskočite u kupaći bez viška kilograma!

Trodnevna dijeta: Uskočite u kupaći bez viška kilograma!

Iako zvuči kao idealno rešenje, sa ovakvim dijetama treba biti oprezan i treba se držati preporučenog perioda ...
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Roleri

Bicikl