15
Apr
2013

Herbalife dijeta za mršavljenje

Pregledano: 4518 puta

Herbalife dijeta je program za mršavljenje kreiran da uz podmirenje nutritivnih potreba za osnovnim hranljivim sastojcima, kao što su proteini,vitamini i minerali omogući efikasno skidanje kilograma.

Za sprovodjenje ove dijete biće vam potrebni proizvodi kompanije Herbalife.Proizvođač tvrdi da su njihovi proizvodi  prirodni, niskokalorični i sa niskim sadržajem masti i da mogu obezbediti zdrav gubitak težine kada se koriste u kombinaciji sa dijetetskim smernicama.Osnovni paket proizvoda čine šejk formula 1 i multivitamin.

Korak 1
Zamenite doručak Herbalife šejkom formula 1. Dostupan je u 4 ukusa, odaberite onaj koji vam je najprivlačniji jer će vam svakodnevno menjati dva obroka.Sipajte dve kašike praha za šejk na 250 ml obranog  mleka . Dodajte jednu šolju svežeg voća, kao što su banane, kajsje ili bresakve i promešajte. Ova zamena za obrok daje 25 grama vlakana i oko 29 g proteina u samo 250 kalorija.

Korak 2
Za užinu uzmite neko voće ili na primer kuvano jaje. Uzmite i jednu tabletu iz multivitaminskog kompleksa.


Korak 3
Jedite normalno za ručak . Da biste povećali gubitak težine, ograničite unos ugljenih hidrata izbegavanjem hleba,peciva,testenina,pirinča i krompira.Neka glavni deo ručka čine proteinske namirnice  kao što su riba, piletina ili posni delovi govedine pa čak i svinjska kremenadla. Možete dodati neko povrće i salatu u neograničenim količinama . Šolja svežeg voća za dezert je prihvatljiva.Nema brojanja kalorija ni merenja hrane samo se trudite da budete umereni.

Korak 4
Smanjenje unosa kalorija može da izazove osećaj gladi tokom dana. Trudite se da 5 obroka pravilno rasporedite tako da razmak izmedju svakog bude od 2,5 do 3 sata.Za poslepodnevnu užinu izaberite neko voće

Korak 5

Večera je obrok koji se  takođe menja sa Herbalife formula 1 šejkom. Izmešajte u šejkeru dve kašike praha za šejk i 250 ml obranog mleka. Herbalife preporučuje da muškarci težine preko 80 kilograma dodaju još kašičicu praha za šejk.Ovakav obrok sadrži samo 250 kalorija,daje sitost i podmiruje osnovne nutritivne potrebe.

Korak 6
Pijte vodu tokom celog dana. Tokom svakog mršavlenja neophodne su veće količine tečnosti zbog detosikacije.

Tagovi : |

Dragana Djordjevic

Čekamo da Dragana Djordjevic napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
3
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Zdravo i lako: Za 10 dana 5 kilograma manje!

Zdravo i lako: Za 10 dana 5 kilograma manje!

Ako vam je neophodno da u ekspresnom roku izgubite par kilograma viška, a ...
Najbrža dijeta ikada: 3 kg za 3 dana

Najbrža dijeta ikada: 3 kg za 3 dana

Ova dijeta sigurno nije najzdravija i preporučljiva, ali je ipak veoma efikasna u danima kada nemate vremena za primenu ...
LAKO I EFIKASNO: Jutarnja banana dijeta

LAKO I EFIKASNO: Jutarnja banana dijeta

Dijeta je nastala sasvim slučajno, metodom pokušaja i neuspeha samog gospodina Vatanabija, koji je, tek nakon ...
SANDISK
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
keramicka unikatna vazna
Cena : 1000,oo
ANKETA
  • Jednom nedeljno
  • Svakih par dana
  • Jednom mesečno
  • Samo za posebne prilike
  • Ne posećujem

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min 2°c

Roleri

Bicikl