Postovala: Nataša Ilić
03
Oct
2012

Najsigurniji način do ravnog stomaka

Pregledano: 5295 puta

Potrebno je malo pažnje, kombinovanja i mnogo znojenja ako želite ravan stomak. Intervalni trening je prava stvar za skidanje šlaufića, kažu stručnjaci

Trčanje, zumba, salsa, tae bo, trbušni ples… Sve su to načini kojima se možete uhvatiti u koštac sa masnim naslagama na stomaku. ravan stomak

Ali, najbolji način za to je intervalni trening. Nemojte da brinete, ne morate istog momenta da nabijate formu kao da ste Olimpijac. Možete da počnete sa laganim tempom i vremenom da napredujete do ozbiljnijeg treninga kojim ćete u najvećoj meri iskoristiti svoj kapacitet.

Kiropraktičar specijalizovan za mršavljenje i nutricionizam dr Erik Berg tvrdi da ovakav oblik fitnesa može da poveća nivo hormona rasta za neverovatnih 450 odsto (reč je o hormonu koji topi masne naslage i gradi mišićnu masu).

Koncept intervalnog treninga zasniva se na menjanju intervala vežbanja. Prvo idu vrlo intenzivno vežbe, a onda i odmor. Cilj je povećati brzinu otkucaja srca, a zatim je spustiti.

Obavezno treba uključiti čučnjeve i skokove koji angažuju celo telo, a ne samo jednu li dve grupe mišića. Cilj je koristiti velike mišićne grupe da bi se aktivirao hormon rasta i podstaklo sagorevanje masnih naslaga sa stomaka.

Ako ste skeptični, prvo razgovarajte sa svojim lekarom i savetujte se sa fitnes trenerom.

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
3
Ljuto
3
Tužno
3
Srećno
4
Bolje
8
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Pole dance fitness

Pole dance fitness

Šta je Pole Dance Fitness? ...
Kako istrajati u vežbanju?

Kako istrajati u vežbanju?

Jedno istraživanje pokazuje da čak skoro 50% početnika u vežbanju odustane nakon ...
Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Espreso
  • Koka-kolu
  • Nes/Ajs kafu
  • Bilo koji negazirani sok
  • Kiselu vodu

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max -3°c
min -6°c

Bicikl

Roleri