Postovala: Senka Ivetić
08
Feb
2013

Plesom oko šipke do savršenog tela

Pregledano: 6005 puta

U pitanju je novi vid fitnesa, osmišljen isključivo za žene. Iako ova vrsta vežbanja prvo naiđe na predrasude, veoma je delotvoran za fizičku kondiciju i opšte psihičko stanje. Žene širom sveta su već poklonice ovog plesa!

Ovaj vid vežbanj sastoji se iz tri elementa:

1. Fitnes

Ne postoji jedan najvažniji faktor kada je u pitanju ovaj način vežbanja koji obezbeđuje sjajno telo. Sva tri elementa imaju uticaj na trening podjednako. Fitnes je onaj deo programa koji jača i oblikuje mišiće. Ples oko šipke bi bio nemoguć bez snažnih mišića, naročito mišića nogu i ruku. Ne brinite, definisani mišići ne narušavaju ženstvenost, već Vam daju seksi izgled.

ples

2. Ples

Muzika je ono što obezbeđuje opuštujaću atmosveru tokom vežbanja koje je vrlo stresno za naše telo. Takođe, muzika je bitna jer se ne radi grupna koreografija, već sami birate ritam u skladu sa svojim raspoloženjem, a Vaša kreativnost će takođe dolaći do izražaja!

ples

3. Šipka

Treći element ovog vežbanja koji je zadužen za zabavu i gravitaciju. Šipka, neophodan rekvizit za bavljenje ovom vrstom plesa. Ona će Vam pomoći da se aktivirate gotovo svaki mišić na telu i, ovim načinom vežbanja, za vrlo kratko vreme sagorećete suvišne masne naslage. Gravitacija je ta koja Vam dodatno pomaže i čini vežbanje težim, ali zabavnim i efikasnim.

U Srbiji od nedavno postoji ovakav fitnes klub, i pored sigurno dobre zabave i kvalitetnog treninga, zagarantovana je i diskretnost. U okolnim zemljama je već izuzetno popularan među ženama.

Drage dame, nakon nekoliko nedelja vežbanja ovakvog vida fitnesa, bolje ćete se osećati u svojoj koži, bolje ćete izgledati i moći ćete da pokažete svom muškarcu šta ste naučile. Sigurno će mu se dopasti!

Izvor: Top-shop.rs

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
8
Nasmejano
1
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
7
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kegelove vežbe

Kegelove vežbe

Nije retkost da se do nekih otkrića dođe sasvim slučajno ili da se nešto zamisli sa nekom određenom svrhom - a ...
Vežbe na rolerima

Vežbe na rolerima

Vožnja rolera je aktivnost sa kojom se mogu izgubiti suvišni kilogrami, ...
Vežbe bez truda

Vežbe bez truda

Većina žena bi volela da može da ostane u formi bez malo truda. Odlazak u teretanu ...
DELL
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 4°c
min -3°c

Roleri

Bicikl