Postovala: Senka Ivetić
23
Nov
2012

Vežbe za veće i čvršće grudi

Pregledano: 17391 puta

Grudi su simbol ženstvenosti i zato im treba posvetiti pažnju i pri vežbanju. Evo nekoliko efikasnih vežbi za čvrste grudi.

Veoma je česta pojava da su žene nezadovoljne izgledom svojih grudi i misle da uvek mogu izgledati bolje. Bile one male ili velike, lepota grudi meri se prema tome koliko su zategnute. Za savršen dekolte nisu vam potrebni silikoni ili push-up grudnjaci. Ono što će poboljšati izgled vaših grudi, drage dame, jeste nekoliko jednostavnih vežbi.

Upotreba tegova je najednostavniji  način da se poveća masa i popravi izgled grudi, ali mnogi ljudi ne žele u teretanu i želeli bi da vežbaju kod kuće. Postoje mnoge vežbe koje se mogu raditi kod kuće, za izgradnju grudi bez koriscenje velikih kilaža.

Vežba laktovima
Prislonite ruke na kukove, kao manekenka koja pozira, i držeći leđa uspravno pokušajte da spojite laktove iza leđa. Ostanite tako desetak sekundi, a celu vežbu izvodite polako da biste što bolje istegli mišiće. Ponovite nekoliko puta.

Odgurni zid
Naslonite se na zid, pa ga dlanovima stisnite što jače, kao da pokušavate da ga odgurnete od sebe. Držite nekoliko sekundi, a ukoliko vam nije teško, optimalno je da ostanete u toj poziciji desetak sekundi i vežbu ponovite nekoliko puta.
vezbe za grudi
Rukuj se sama sa sobom
Dlanove prinesite grudima i spojite ih kao da se rukujete sami sa sobom, pa ih pritiskajte jedan u drugi u trajanju od oko pet sekundi. I ovu vežbu ponovite nekoliko puta.

Dlan o dlan
Spojite dlanove ispod brade i pritiskajte jedan u drugi oko pet sekundi. Stisak zadržite pet sekundi. Ovu vežbu ponovite deset puta.

Sklekovi
Omražena vežba većine žena nažalost je nezaobilazna ako želite da učvrstite grudi. Možete da birate između muških i ženskih sklekova, a ako smatrate da je ovo preteška vežba za vas, pomislite na to kako će vam grudi izgledati lepo ako izdržite tih nekoliko minuta mučenja.

vezbe za grudi

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
7
Nasmejano
5
Ljuto
1
Tužno
1
Srećno
Bolje
9
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Plesni aerobik

Plesni aerobik

U našem društvu, bavljenje sportom, nije previše popularno za žene i devojke. Uglavnom je "vrlo ...
Pole dance fitness

Pole dance fitness

Šta je Pole Dance Fitness? ...
Gluteus- vežbom do savršenstva!

Gluteus- vežbom do savršenstva!

Vežbanje je najdelotvornije sredstvo u borbi protiv opuštene i neprivlačne zadnjice. Ukoliko ...
HP
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Svaki dan sam u teretani
  • Sezona u solarijumu je otvorena
  • Nisam,ugojila sam se 10 kila
  • Da,za borbu sa alergijama
  • Spremna za sta ?

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 0°c
min -3°c

Roleri

Bicikl