Postovala: Nataša Ilić
17
Sep
2012

Kako Ema Stoun održava liniju?

Pregledano: 5389 puta

Glumica je u intervjuu za "Veniti Fer" otkrila da mrzi vežbe u teretani i obožava dobru hranu!

Glumica Ema Stoun se ne odriče ukusnih zalogaja, iako je pobornica zdrave ishrane i zdravih navika. Ona kaže da joj intenzivno vežbanje u teretani kvari raspoloženje. Ema ne voli moderne dijete koje u jelovnicima sadrže minijaturne porcije piletine sa nekoliko zrna graška.

Iako sa godinama postaje svesnija pritiska filmske industrije koji nju i njene koleginice tera da budu vitke i zategnute, Ema odbija da radi po pravilima. U razgovoru za “Veniti Fer”, glumica je pomenula da se suprotstavlja savetima mršavih žena koje kažu da treba vežbati dva sata dnevno, svaki dan do kraja života.

Samo da je ukusno Ema Stoun

- Kad sam snimala film “The Help” u Misisipiju, nabacila sam nekoliko kilograma. Uživala sam u južnjačkoj kuhinji. Odjednom mi ništa nije dobro stajalo, jer na Jugu imaju tako dobru hranu. Ne verujem u odricanje. Čovek treba da bude zdrav i da se brine  sebi, ali ne da ima problematične stavove o ishrani kakve sam uočila kod mnogih ljudi - izjavila je poznata glumica za "Veniti Fer".

Bez teretane, molim!

Ema Stoun je uvek bila nezainteresovana za sport, ali za ulogu simpatije Pitera Parkera, junaka novog filma o Spajdermenu je morala da trenira kao da se sprema za Olimpijske igre. Između ostalog, naterali su je da diže tegove.

Radeći sa ličnim trenerom, prošla je sve uobičajene vežbe sa tegovima da bi poboljšala snagu i stabilnost. Dizanje tegova ne "pumpa" mišiće kod  žena, već je dobar način za postizanje zaobljene, sportske figure. Na gostovanju u emisiji kod Džej Lena, Ema Stoun je izjavilada se nikad ranije nije bavila sportom i da nikad nije ozbiljnije vežbala.

Kad je počela da se priprema za spomenuti film, Ema nije mogla da napravi ni jedan sklek, čak ni onaj ženski! Za razliku od većine, kojima fizička aktivnost donosi mir, blagostanje i vraća energiju, glumica objašnjava da joj intenzivno vežbanje spušta raspoloženje.

Vežbanje u prirodi

Ema Stoun mrzi da vežba u teretani.

- Otkrila sam duboku mržnju kad god treba da držim teške tegove iznad glave. Sva ljutnja koju držim u sebi tada izlazi na površinu. To nije vežba za mene. Nisam vežbala mesec dana i vrlo se ponosim time!  - rekla je Ema za britanski “S Magazin”. 

Ipak, Ema Stoun nije mrtvo puvalo i povremeno zna da se aktivira. Mediji su otkrili da u intervjuima malo preteruje kad govori o svojoj odbojnosti prema sportu i kretanju. Dok joj vežbanje u teretani ide na živce i čini je agresivnom, glumici prija aktivnost na otvorenom.

Omiljene zanimacije su joj plivanje, pešačenje po holivudskim brdima i pentranje uz stene na njujorškoj lokaciji Čelsi Pajers. Penjanje je vrlo zahtevan sport, jer angažuje i gornji i donji deo tela. Podizanje sopstvene telesne težine sagoreva mnogo kalorija. Ujutru Ema voli da radi pilates, koji oblikuje i jača mišiće.

 

Nataša Ilić

Ženama je potreban samo mali znak, nagoveštaj, jedan mig, nevidljivi detalj, sitan povod, a zatim sve same rade: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču.
Prate: 5
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Jednostavni saveti: Evo kako da živite duže i zdravije

Jednostavni saveti: Evo kako da živite duže i zdravije

Uvek ste se pitale kako da živite bolje i zdravije? I da, možda, nekim zdravim navkama produžite život? Mi vam ...
Da li održavate svoju četkicu za zube?

Da li održavate svoju četkicu za zube?

Stomatolozi preporučuju redovno čišćenje i menjanje četkica svaka tri do četiri meseca, ali ...
EFIKASNO I JEFTINO: Napravite sami prirodni antibiotik!

EFIKASNO I JEFTINO: Napravite sami prirodni antibiotik!

Sastojci: - 1 čen belog luka - 2 kašike meda - 2 kašike sveže ...
XWAVE
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Da vas bezuslovno voli
  • Fizički izgled
  • Prisnost, poverenje i osećaj sigurnosti
  • Njegovo materijalno stanje i status u društvu
  • Da je zanimljiv, šarmantan i nepredvidiv

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 15°c

Roleri

Bicikl