Postovala: Senka Ivetić
04
Sep
2013

Znate li ko si poznati vegani?

Pregledano: 5454 puta

Oni su se odlučili za ovaj vid ishrane,i njima je pomoglo...Što da ne?

Kelly Osbourne

Kada je rešila da skine kilograme,Kelly Osbourne je unajmila kuvara koji priprema vegansku ishranu. Privremena odluka da se okrene veganskoj ishrani pomogla joj je da dodje do svog cilja i skine znatan broj kilograma, a onda se vratila ishrani koja je podrazumevala i meso.

vegan

Olivia Wilde

 

Glumica  Tv serije “House” pokrenula je i sajt koji se tiče veganske ishrane- “Wilde Things”. Kao razloge za svoju odluku da se hrani veganski navodi etičke razloge. Takođe, poznata glumica navodi da je veganski tip ishrane zaslužan za njen izgled,ali i za dobro psihičko zdravlje.

vegan

Emily Deschanel

Glumica Emily Deschanel okrenula se veganskoj ishrani nakon što je odgledala „Dijeta za novu Ameriku“- dokumentarac o fabrici poljoprivrede i pravima životinja. Njena sestra Zoey Deschanel takođe je bila vegan, ali je odustala od ovog načina ishrane zbog zdravstvenih problema.

vegan

Ben Stiller

Dobra forma i kamera sve se teže uklapaju kako godine prolaze. Poznati glumac nedvno je prešao na veganski način ishrane i ostavio kafu. Sada je smršao i tvrdi da je spreman za nove uloge.

vegan

Alicia Silverstone

Alicia Silverstone je poznata po svojoj glumi jednako kao što je poznata po propagiranju svoje ishrane. Naime, ona je odlučila da je veganska ishrana prava stvar jer zagovornik prava životinja, ali isto tako veganska ishrana joj je omogućila da izgubi suvišne kilograme i vrati se glumi.

vegan

Mike Tyson

Da,dobro ste pročitali. Poznati bokser koji je izjavio da je zavisnik od droge i alkohola,zapravo je i vegan. Njegova supruga, kada je rešila da izgubi nekoliko kilograma, prešla je na vegansku ishranu, a za njom i on. “Osećam se odlično. Kada sazante kako izgleda proces u vašem organizmu  šta mu činimo lošom ishranom, žao mi je što sam izgubio onolike godine bez veganske ishrane”- rekao je Tyson.

vegan

Bill Clinton

Sećate se dramatičnog gubitka težine Bill Clinton-a, nakon srčanog udara? To je sve zahvaljujući novoj veganskoj ishrani, koja mu je pomogla da izgubi čak 15 kilograma.

vegan

Brad Pit

Kako prenosi “The Daily Mail” Brad Pit je bio velika pristalica veganske ishrane, ali to nije nešto što Angelina Jolie želi kao sliku sebe i svoje porodice. Oko toga su vođene velike debate o tome kako će se njihova deca zapravo hraniti. Verujemo da gospodin Pit više nije vegan.

vegan

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
2
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Gledanje TV-a skraćuje život

Gledanje TV-a skraćuje život

Koliko dnevno gledaš TV? Malo ujutru uz kafu dok se razbuđuješ, posle ...
Pet simptoma koje ne smete ignorisati

Pet simptoma koje ne smete ignorisati

Mnogi ljudi svakodnevno ignorišu ispucale usne, bol u ramenima, promene ...
Fizička aktivnost pospešuje rad mozga

Fizička aktivnost pospešuje rad mozga

1. Stimuliše rast mozga Starenjem, pojava novih moždanih ćelija se usporava i mozak i ...
KINA
Kreativni WebShop
plava
Cena : 1500,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 2°c
min -3°c

Bicikl

Roleri