Postovala: Ona portal
08
Nov
2012

Beli rezani hleb "Tvojih 5 minuta" u novom pakovanju

Pregledano: 13176 puta

Kompanija M.A.Č. DonDon uvela viši standard u zaštiti belog helba i doprinela njegovom očuvanju od spoljnih uticaja!

Prateći trendove u prehrambenoj i pekarskoj industriji, kompanija M.A.Č. DonDon uvela je na srpsko tržište od 1. novembra novo pakovanje belog rezanog hleba "Tvojih 5 minuta".  Nova ambalaža, snežno bele boje, nastala posle jednogodišnjeg ispitivanja navika potrošača, čuva hleb od spoljnih faktora, a doprinosi i višem stepenu higijene proizvoda, kao i dužem očuvanju svežine. Nova ambalaža nije uticala na cenu hleba koja je i dalje ostala nepromenjena.

U svetu je sve više trend da se dnevni hleb potrošačima nudi u ambalaži, papirnoj ili plastičnoj, kako bi se proizvod što bolje sačuvao od svih mogućih uticaja spoljne sredine, ne samo prašine i vlage, nego i nehigijene "tuđih ruku" koji pipajući hleb proveravaju koliko je mek i svež. Zato je higijena jedna od osnovnih dobiti koji potrošači imaju od upakovanog hleba. Drugi je sigurno svežina, jer upakovan hleb ostaje dugo svež. Ovakav hleb je takođe i praktičan, isečen na kriške je odmah spreman za serviranje, što olakšava trud kod organizacije velikih okupljanja, a čak i najmlađi mogu odmah da ga koriste za pripremu obroka i sendviča.

 "Istraživali smo navike potrošača gotovo godinu dana i prilagodili proizvod i pakovanje njihovim željama. Izabrali smo belu boju, jer najbolje asocira na čistotu hleba, a higijenu i svežinu, sačuvali smo PVC pakovanjem koje ima praktično otvaranje. Zato s ponosom ističemo pečat kvaliteta hleba Tvojih 5 minuta i 5 benefita koji ovaj proizvod nudi potrošačima, spreman je za serviranje, rok trajanja je 3 dana, daje energiju, lako je svarljiv i proizveden po specifikaciji 9001 i HACCP", naglasio je Nenad Đorđević, direktor marketinga kompanije Dondon, jednog od najvećih proizvođača hleba u Srbiji.

Beli rezani hleb u novoj ambalaži najavljuje budući pravac dizajna ambalaže svih proizvoda pod brendom "Tvojih 5 minuta", koji će se uskoro naći na prodajnim mestima.

Uživajte svakog dana u ukusnom i svežem hlebu "Tvojih 5 minuta".

   beli rezani hleb

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
1
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
1
Srećno
1
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Hrana koja se bori protiv PMS-a

Hrana koja se bori protiv PMS-a

Znate onaj osećaj kada u danima PMS-a poželite da pojedete čitavu poslastičarnicu i gomilu brze ...
Prednosti veganskog doručka

Prednosti veganskog doručka

Još osamdesetih u svetu je postala popularna knjiga „Vitki a zdravi“ (Fit for life) Harvija Dajmonda, ...
Započnite lepo dan: Ideje za doručak

Započnite lepo dan: Ideje za doručak

Doručak pokreće metabolizam, obezbeđuje potrebnu energiju i dovoljnu količinu hranljivih materija. Isprobajte neke od ...
Kreativni WebShop
narukvica sa dijapozitivom
Cena : 500,oo
ANKETA
  • Grčka
  • Crna Gora
  • Turska
  • Lavor i kada
  • Neka od egzotičnih destinacija(i svi vas mrzimo zbog toga)

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 27°c
min 14°c

Bicikl

Roleri