16
Dec
2010

Zimske čizme

Pregledano: 12573 puta

Temperatura ispod nule, leden vetar i oštro vreme je tipičano svakoj zimi. Uprkos tome, svakodnevna rutina se ne može zaustaviti zbog klimatskih uslova.

 

Temperatura ispod nule, leden vetar i oštro vreme je tipično za svaku zimuUprkos tome, svakodnevna rutina se ne može zaustaviti zbog klimatskih uslova.

 

 

Zimske čizme pomažu u održavanju ukupne telesne temperature. Svi se sećamo narodne izreke: „Čizma glavu čuva...“  Noge je neophodno dovoljno zaštititi na temperaturi ispod nule.

 

Na tržištu imamo ponudu raznih brendova i u mogućnosti smo da izaberemo baš onaj komad obuće koji u potpunosti odgovara našim potrebama.

 

Udobnost i toplina su osnovne karakteristike zimske čizme o kojima moramo povesti računaUlošci za stopala treba da budu dizajnirani sa jastučićima, da bi čizme bile udobne i da bi nogu držale stabilnomPosebne zimske čizme su napravljene za korišćenje u snegu. One imaju specijalne đonove koji sprečavaju klizanje i napravljene su od Gore-teksa ili nekog drugog vodo-nepropustljivog materijala. Svakodnevne zimske čizme su proizvedene uskladu sa spoljašnjim uslovima sredine. Specijalni modeli zimske čizme su dizajnirani i za svečane prilike. Ljudi koji žive u regionima gde je oštra zima, mogu da koriste čizme za zimu sa oblogama za dodatnu toplinu.

 

Zimske aktivnosti poput sankanja, klizanja, skijanja... mogu biti zabavne ako možete da izdržite hladno vreme. Možete da se zaštitite od okrutnosti zime koristeći odgovarajući tip zimske odeće i opreme.

 

Lidija Todorović

Čekamo da Lidija Todorović napiše nešto o sebi. :)
Prate: 0
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
Ljuto
9
Tužno
8
Srećno
8
Bolje
6
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

NOKIA
1730,oo
prava cena : 2076,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Odmorite kod kuće
  • Provedete bilo kako sa voljenom osobom
  • Izađete u provod
  • Popijete kaficu sa prijateljima
  • Leškarite satima u kadi

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 14°c

Roleri

Bicikl