12
Aug
2012

Živele platforme!

Pregledano: 8348 puta

Platforme su se nametnule kao jedan od omiljenih modnih trendova ovog leta, a čini se i ubuduće! U narednih par redaka pročitajte ponešto o tome zašto ih volimo i kako se kombinuju.

Platforme su se ovog proleća ušunjale u naše cipelarnike, i polako se kao neizostavni trend nametnule i u vrelim, letnjim danima. Leto se lagano bliži kraju, što nikako ne znači da je platformama “odzvonilo“, nasuprot, one su se ustalile i kao jedan od vodećih jesenjih trendova.

Nijedan vrhunski modni brend nije ih izostavio iz svojih kolekcija, stavljajući akcenat na one vesele, šarene i sa printovima po sebi, ali prisutne su i prefinjene, jednobojne platforme, najčešće lakovane ili od antilop kože.

  

One su pre svega veoma udobne i stabilne, te su spasonosno rešenje za svaku damu koja se nerado "lomata" na tankim visokim potpeticama. Upadljiv par platfomi učiniće vas atraktivnijom i vitkijom, a samim tim podići će i vaše samopouzdanje na viši nivo.

  

Platforme si idealan izbor kako za dnevne, tako i za večernje varijante, u zavisnosti od modela, naravno. One šarenije, sa đonom od plute prikladan su izbor za plažu i opuštenu dnevnu šetnju, dok za neke svečanije i važnije situacije pribegnite elegantnijim modelima. Platforme su odlična investicija, ne samo zbog udobnosti, već i zbog toga što svakoj odevnoj kombinaciji daju notu šika i glamura. Nabavite sebi jedan par i popnite se na omiljeni ženski pijedestal! 

  

  

Izvor fotografija: fashionismydrug.com

Stefana Pavlović

Ljubav je jedini vazduh koji sam udisala. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem.
Prate: 4
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
Nasmejano
5
Ljuto
2
Tužno
0
Srećno
3
Bolje
2
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

COOLERMASTER
950,oo
prava cena : 1140,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Može ali jako retko
  • Nema šanse, potpisujem
  • Može, sve zavisi od partnera
  • Naravno da može, ako oboje to žele zašto ne bi opstala
  • Ne znam, nisam imala takva iskustva

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 16°c

Roleri

Bicikl