Postovala: Ona portal
12
Dec
2011

Zlatne latice maka i ruže za sveže zimske dane

Pregledano: 6304 puta

Dizajnerke nakita Zlatarne Celje predstavile nove modne trendove

Kada je reč o modi, pripadnice lepšeg pola uz niže temperature ne biraju samo topliju garderobu, već i svoj nakit prilagođavaju kalendaru. Modni trendovi za ovogodišnje hladne dane preporučuju zlatni nakit u boji zemlje i crvenkastim nijansama, koje se presijavaju na komadima u obliku cveća.

Nove kolekcije Zlatarne Celje- Poppy, Dahlia i Rose prate aktuelne trendove, uz dodatnu notu sofisticiranosti, koja će zadovoljiti i dame izuzetno prefinjenog ukusa. Kolekcije su dizajnirale čuvene slovenačke kreatorke nakita Zdenka Šamec i Olga Košica.

Zdenka Šamec potpisala je kolekcije Poppy i Dahlia, koje zrače neprolaznom elegancijom, dok će nakit Poppy oduševiti ljubitelje modnih trendova i impresionirati šarmom i razigranošću. Inspiracija za Poppy kolekciju su pupoljci maka, a nakit je posut cirkonima različitih boja.

O aktuelnostim u svetskoj industriji nakita, poznata slovenačka dizajnerka Zdenka Šamec rekla je:

»Ovogodišnji trendovi usmereni su na crvenu boju zlata i boju zemlje, što se i odražava u kolekciji Dahlia. Ona pažnju privlači sa tri boje prirodnog kamenja, izražavajući emocije osobe koja nosi nakit. Naranđžasti spasartit u crvenom zlatu naglašava karakter i moć, a crni spinel i beli topaz deluju mistično, senzualno i elegantno«, objašnjava dizajnerka Zdenka Šamec.

Dizajnerka modnog nakita Olga Košica, koja je potpisala kolekciju Rose, inspiraciju je pronašla u cveću, dominantnom modnom trendu svetskih pisti.

»Cvetne motive sa tekstila preneti su na dizajn nakita. Kolekcija isijava toplom crvenom bojom zlata i budi oduševljenje nad prirodom. Senzualan, moderan, a ujedno i večni motiv cveta ruže, oplemenjen plemenitim metalom, odražava večni simbol ljubavi«, opisuje kolekciju Olga Košica.

O Zlatarni Celje

Zlatarna Celje trenutno je najveći i najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita sa tradicijom dugom 160 godina. Kompanija je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia u segmentu nakita i Aurodent u segmentu dentala. Misija kompanije izgrađena je na dobro poznatoj tradiciji, kvalitetu i prepoznatljivom brendu, kao i širokoj paleti proizvoda za žene i muškarce svih doba. Primarni cilj Zlatarne Celje je zadovoljstvo kupaca.

Ona portal

Čekamo da Ona portal napiše nešto o sebi. :)
Prate: 7
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
0
Nasmejano
0
Ljuto
0
Tužno
0
Srećno
0
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

Kreativni WebShop
Ručno radjena ogrlica, unikat, bizuterija
Cena : 400,oo
ANKETA
  • Da
  • Ne
  • Zavisi od situacije
  • Ni u ludilu!
  • Možda bih i prešao/la preko toga...

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 5°c
min 0°c

Roleri

Bicikl