Postovala: Senka Ivetić
22
Nov
2012

Zlatni tonovi su u trendu!

Pregledano: 14032 puta

Ove jeseni i zime aktuela boja je boja zlata. S ovom bojom ne treba preterivati, ali zanimljivi detalji svakako su poželjni.

Mnogi na samo spominjanje odevne kombinacije koja sadrži zlatne elemente pomisle na kičeraj, ali zlatna boja je mladalačka, sofisticirana i moderna. Takođe, odevni predmeti mogu se veoma lepo kombinovati sa džinsom za svakodnevne kombinacije ili sa crnom za elegantnije, večernje prilike.

Kako biste izbegli izgled novogodišnje jelke, pažljivo i umereno birajte odeću zlatne boje. Ukoliko je vaš odabir za žurku zlatna haljinica (što je, definitivno, hit sezone), onda zaboravite na eksplicitan nakit, cipele ili torbicu. Čak i frizura i šminka treba da budu umerenije.

zlatna boja

zlatna boja

Odeća u zlatnoj boji sama po sebi privlači pažnju, pa ne bi valjalo da je zlatna suknja prekratka, ni zlatna majica previše dekoltovana. Samo uz mere opreza, postićićete holivudski efekat, a izbeći napadnost i kičast igled.

U zavisnosti od vrste tkanina i gustine zlatnih niti, ova glamurozna boja može biti manje ili više svetlucava: negde se pojavljuje u blještavom sjaju, a negde tek promiče u tragovima. U principu, trebalo bi da model komada garderobe u zlatnoj boji bude krajnje jednostavan. Previše detalja, kao što su nabori, ružice i slično, odvlače vas u neukus, a to sigurno ne biste želele.

Zlatna boja se provukla kroz sve odevne predmete: pored haljina, popularna je i kombinacija zlatnih pantalona i crne majice, ili crnih pantalona i zlatne tunike!

zlatna boja

zlatna boja

Ako se ipak plašite da nećete znati kako da uskladite količinu zlatne boje na sebi, započnite navikavanje na nijanse zlatne boje odabravši, za početak, zlatne detalje, kao što su zlatna torbica, upadljiv nakit od bižuterije zlatne boje, zlatne cipele. Podrazumeva se, garderoba tada mora da bude crna i svedena.

zlatna boja

zlatna boja

zlatna boja

Izvor: Virtualnigrad.com

Senka Ivetić

Čekamo da Senka Ivetić napiše nešto o sebi. :)
Prate: 2
Kakav je utisak na vas ostavio ovaj tekst
Total hit
2
Nasmejano
0
Ljuto
1
Tužno
0
Srećno
2
Bolje
0
comments powered by Disqus

Povezani tekstovi

COOLERMASTER
0,oo
prava cena : 0,oo
Kreativni WebShop
100% UNIKAT
Cena : 250,oo
ANKETA
  • Ne i neću nikada
  • Ne, ali bih volela
  • Da, ali samo jednom
  • Nemam koga da varam
  • Da, redovno

Kako ocenjujete sajt
Odlicno
Veoma dobro
Dobro
Solidno
Loše

max 28°c
min 16°c

Roleri

Bicikl